header1 header2 header3

Butterfly labels

De Cymothoe sangaris is een rode vlinder die veel voorkomt in het zonnige Afrika. Ze staat ook wel bekend als de rode zweefvlieger. Ze vliegt namelijk wel 100 tot 700 meter hoog, genietend van het prachtige uitzicht. Omdat ze graag hoog boven de groene wouden vliegt lijkt ze heel erg op de rode ‘Miss’. Dit is een phalaenopsis in ons bedrijf. De bloemen van deze phalaenopsis zweven ook hoog boven de groene bladeren van deze pla... Lees meer »

Uitgelicht

Nieuw in het assortiment van Butterfly-Orchids

Nieuw in het assortiment van Butterfly-Orchids is de Phalaenopsis Unicorn. Naast onze reeds bestaande gekleurde orchideeën als de Rainbow, de Confetti en de diverse “vlaggenkleuren” beschikken wij nu over de Phalaenopsis Unicorn.

Door de overgangen in zijn unieke kleuren een echte blikvanger in uw huiskamer.

De Unicorn is verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties, neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Webshop

Log hier in om de webshop te bezoeken.Wachtwoord vergeten?
Klant worden?

Home

Ons bedrijf is Butterfly-Orchids. Wij kweken hier de Phalaenopsis in vele verschillende soorten, kleuren en maten. Wij leveren deze producten in Nederland, maar ook elders in Europa aan verschillende klanten. Onze drijfveer is de passie voor bloemen en planten, waardoor we er voor de volle 100% voor gaan om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Door middel van deze website laten wij u graag kennis maken met ons bedrijf en onze producten.