header1 header2 header3

Butterfly labels

De Morpho nestira is een dagvlinder die leeft in de regenwouden van Midden- en Zuid-Amerika. Hij heeft een spanwijdte van 14 tot 16 centimeter. Het is een vlinder die veel gezien wordt, mede dankzij zijn opvallende blauwe kleur. Hij drinkt om zijn voeding binnen te krijgen. De phalaenopsis is ook een plant dat graag opvalt door zijn prachtige felle kleuren. Als je naar één van hen op zoek gaat, is de kans heel erg groot dat je... Lees meer »

Uitgelicht

Een zonnetje in moeilijke dagen

In deze sombere tijd van Corona en het aan huis gebonden zijn is het goed om de leefomgeving te voorzien van kleur en leven. De Phalaenopsis van Butterfly-Orchids leent zich daar uitstekend voor. Met zijn rijke bloemen waar je wekenlang van kunt genieten een dankbare plant in huis. U vind onze planten bij veel bloemisten en tuincentra of supermarkten.

Tip; Geef eens een plantje aan een oudere of eenzame persoon in uw leefomgeving.

Zie ons aanbod op FloraXchange!

Webshop

Log hier in om de webshop te bezoeken.Wachtwoord vergeten?
Klant worden?

Home

Ons bedrijf is Butterfly-Orchids. Wij kweken hier de Phalaenopsis in vele verschillende soorten, kleuren en maten. Wij leveren deze producten in Nederland, maar ook elders in Europa aan verschillende klanten. Onze drijfveer is de passie voor bloemen en planten, waardoor we er voor de volle 100% voor gaan om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Door middel van deze website laten wij u graag kennis maken met ons bedrijf en onze producten.