header1 header2 header3

Butterfly labels

Deze vlinder is een ondersoort van de Chilasa clytia. Als je naar Azië gaat is de kans heel groot dat je er wel een paar tegenkomt. Maar om u zo’n lange reis te besparen hebben we haar naar Nederland gehaald. Met veel plezier fladdert ze rond in onze kassen, om op een gegeven moment neer te strijken op de planten die daar gekweekt worden. Deze planten (phalaenopsis) en de Chilasa clytia kunnen het heel goed met elkaar vinden. ... Lees meer »

Uitgelicht

Een zonnetje in moeilijke dagen

In deze sombere tijd van Corona en het aan huis gebonden zijn is het goed om de leefomgeving te voorzien van kleur en leven. De Phalaenopsis van Butterfly-Orchids leent zich daar uitstekend voor. Met zijn rijke bloemen waar je wekenlang van kunt genieten een dankbare plant in huis. U vind onze planten bij veel bloemisten en tuincentra of supermarkten.

Tip; Geef eens een plantje aan een oudere of eenzame persoon in uw leefomgeving.

Zie ons aanbod op FloraXchange!

Webshop

Log hier in om de webshop te bezoeken.Wachtwoord vergeten?
Klant worden?

Home

Ons bedrijf is Butterfly-Orchids. Wij kweken hier de Phalaenopsis in vele verschillende soorten, kleuren en maten. Wij leveren deze producten in Nederland, maar ook elders in Europa aan verschillende klanten. Onze drijfveer is de passie voor bloemen en planten, waardoor we er voor de volle 100% voor gaan om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Door middel van deze website laten wij u graag kennis maken met ons bedrijf en onze producten.