header1 header2 header3

Butterfly labels

De Papilio demoleus is een vlinder met heel veel details. Het onopvallende bruin op haar vleugels wordt vrolijk onderbroken door citroengele vlekken. Vier mysterieuze ogen kijken je aan. Deze ogen schrikken de dieren af die wel trek hebben in een lekker hapje. Deze vlinders zijn dol op citroenen, vandaar ook die kleur op hun vleugels. De Papilio demoleus is een rasechte bewaker van citrusvruchten en van bloemen. Hij schrikt de... Lees meer »

Uitgelicht

Begin de zomer goed!

De zomer komt er weer aan en de vakantietijd nadert met rasse schrede. Wie wil er niet van zo’n mooi moment genieten, een lekker zonnetje, een glaasje in de hand en in de vensterbank een schitterende plant ? Verras jezelf of de achterblijvers met een schitterende plant van Butterfly-Orchids en zorg voor stralende gezichten.

(Phalaenopsis Make Upz Confetti is een product van Butterfly-Orchids i.s.m. Green cre8 en is in allerlei kleuren verkrijgbaar)

Webshop

Log hier in om de webshop te bezoeken.Wachtwoord vergeten?
Klant worden?

Home

Ons bedrijf is Butterfly-Orchids. Wij kweken hier de Phalaenopsis in vele verschillende soorten, kleuren en maten. Wij leveren deze producten in Nederland, maar ook elders in Europa aan verschillende klanten. Onze drijfveer is de passie voor bloemen en planten, waardoor we er voor de volle 100% voor gaan om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Door middel van deze website laten wij u graag kennis maken met ons bedrijf en onze producten.