header1 header2 header3

Butterfly labels

De Papilio demoleus is een vlinder met heel veel details. Het onopvallende bruin op haar vleugels wordt vrolijk onderbroken door citroengele vlekken. Vier mysterieuze ogen kijken je aan. Deze ogen schrikken de dieren af die wel trek hebben in een lekker hapje. Deze vlinders zijn dol op citroenen, vandaar ook die kleur op hun vleugels. De Papilio demoleus is een rasechte bewaker van citrusvruchten en van bloemen. Hij schrikt de... Lees meer »

Uitgelicht

Nieuw in het assortiment van Butterfly-Orchids

Nieuw in het assortiment van Butterfly-Orchids is de Phalaenopsis Unicorn. Naast onze reeds bestaande gekleurde orchideeën als de Rainbow, de Confetti en de diverse “vlaggenkleuren” beschikken wij nu over de Phalaenopsis Unicorn.

Door de overgangen in zijn unieke kleuren een echte blikvanger in uw huiskamer.

De Unicorn is verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties, neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Webshop

Log hier in om de webshop te bezoeken.Wachtwoord vergeten?
Klant worden?

Home

Ons bedrijf is Butterfly-Orchids. Wij kweken hier de Phalaenopsis in vele verschillende soorten, kleuren en maten. Wij leveren deze producten in Nederland, maar ook elders in Europa aan verschillende klanten. Onze drijfveer is de passie voor bloemen en planten, waardoor we er voor de volle 100% voor gaan om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Door middel van deze website laten wij u graag kennis maken met ons bedrijf en onze producten.