header1 header2 header3

Butterfly labels

De Euploea mulciber is een typische bosbewoner die op open plekken en langs bosranden vliegt. De mannetjes van deze vlindersoort hebben een blauwe weerschijn op de bovenkant van hun vleugels als het zonlicht er onder een bepaalde hoek op schijnt. De kleur blauw wordt vaak gerelateerd aan puurheid of zuiverheid. De puurheid van de natuur komt dan ook sterk naar voren als je deze vlinder ziet rondvliegen. De onderkant van de vle... Lees meer »

Uitgelicht

Een zonnetje in moeilijke dagen

In deze sombere tijd van Corona en het aan huis gebonden zijn is het goed om de leefomgeving te voorzien van kleur en leven. De Phalaenopsis van Butterfly-Orchids leent zich daar uitstekend voor. Met zijn rijke bloemen waar je wekenlang van kunt genieten een dankbare plant in huis. U vind onze planten bij veel bloemisten en tuincentra of supermarkten.

Tip; Geef eens een plantje aan een oudere of eenzame persoon in uw leefomgeving.

Zie ons aanbod op FloraXchange!

Webshop

Log hier in om de webshop te bezoeken.Wachtwoord vergeten?
Klant worden?

Home

Ons bedrijf is Butterfly-Orchids. Wij kweken hier de Phalaenopsis in vele verschillende soorten, kleuren en maten. Wij leveren deze producten in Nederland, maar ook elders in Europa aan verschillende klanten. Onze drijfveer is de passie voor bloemen en planten, waardoor we er voor de volle 100% voor gaan om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Door middel van deze website laten wij u graag kennis maken met ons bedrijf en onze producten.