header1 header2 header3

Butterfly labels

De Danaus genutia is een vlinder met een warme oranje kleur. Samen met de inktzwarte nerven en witte rij stippen op haar vleugels is het echt een diamantje om te zien. Ze fladdert het liefst rond in een omgeving van steile hellingen en hoge bomen. Maar bloemen met genoeg nectar mogen daar ook zeker niet ontbreken, dat eet ze namelijk het liefst. Omdat deze vlinder echt niet zonder bloemen kan, zijn we er trots op dat ze is nee... Lees meer »

Uitgelicht

Winactie

Butterfly-Orchids heeft voor zijn klanten komende jaar een unieke actie.
Degene die in de periode tot en met week 31 2018 de meeste planten koopt van Butterfly-Orchids maakt kans op een seizoenkaart voor twee personen bij een club naar keuze in het Nederlandse voetbal.

​Zo'n kans laat je toch niet glippen!

Webshop

Log hier in om de webshop te bezoeken.Wachtwoord vergeten?
Klant worden?

Home

Ons bedrijf is Butterfly-Orchids. Wij kweken hier de Phalaenopsis in vele verschillende soorten, kleuren en maten. Wij leveren deze producten in Nederland, maar ook elders in Europa aan verschillende klanten. Onze drijfveer is de passie voor bloemen en planten, waardoor we er voor de volle 100% voor gaan om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Door middel van deze website laten wij u graag kennis maken met ons bedrijf en onze producten.