Butterfly labels

De Euploea mulciber is een typische bosbewoner die op open plekken en langs bosranden vliegt. De mannetjes van deze vlindersoort hebben een blauwe weerschijn op de bovenkant van hun vleugels als het zonlicht er onder een bepaalde hoek op schijnt. De kleur blauw wordt vaak gerelateerd aan puurheid of zuiverheid. De puurheid van de natuur komt dan ook sterk naar voren als je deze vlinder ziet rondvliegen. De onderkant van de vle... Lees meer »

Uitgelicht

Firma Mart Kralt in Rijnsburg wint zomeractie van Butterfly Orchids,

Butterfly Orchids heeft voor de zomerperiode aangekondigd een actie te gaan draaien met het Undrcover watergeefsysteem, degene die de meeste Phalaenopsis met het Undrcover watersysteem zou kopen zou een reis verdienen naar Euro Disney. De firma Mart Kralt uit Rijnsburg is de winnaar van deze actie geworden. Een tevreden afnemer van het Undrcover watergeefsysteem met de Phalaenopsis van Butterfly Orchids. Sven geeft aan erg tevreden te zijn met de kwaliteit die nog steeds bijna wekelijks geleverd wordt. De planten zijn goed houdbaar door het handige systeem die ook nog is voorzien van een trendy potcover. De klanten van Mart Kralt zijn content met het watergeefsysteem maar ook met de goede kwaliteit Phalaenopsis die geleverd wordt. Kralt heeft ook voor de Kerst gekozen voor een Phalaenopsis van Buttefly Orchids die voorzien zijn van een mooie Undrcover kerstcover.

Webshop

Log hier in om de webshop te bezoeken.Wachtwoord vergeten?
Klant worden?

Home

Ons bedrijf is Butterfly-Orchids. Wij kweken hier de Phalaenopsis in vele verschillende soorten, kleuren en maten. Wij leveren deze producten in Nederland, maar ook elders in Europa aan verschillende klanten. Onze drijfveer is de passie voor bloemen en planten, waardoor we er voor de volle 100% voor gaan om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Door middel van deze website laten wij u graag kennis maken met ons bedrijf en onze producten.