Butterfly labels

Deze vlinder is een ondersoort van de Chilasa clytia. Als je naar Azië gaat is de kans heel groot dat je er wel een paar tegenkomt. Maar om u zo’n lange reis te besparen hebben we haar naar Nederland gehaald. Met veel plezier fladdert ze rond in onze kassen, om op een gegeven moment neer te strijken op de planten die daar gekweekt worden. Deze planten (phalaenopsis) en de Chilasa clytia kunnen het heel goed met elkaar vinden. ... Lees meer »

Uitgelicht

​Ook tijdens de zomermaanden zijn Phalaenoppsis van Butterfly-Orchids een gewild product, mede door ons unieke watersysteem en bijpassende (zomer)cover haalt u een houdbare en onderhoudsvriendelijke plant in huis​ ​

Tijdens de weken 23 t/m week 32​, 2017​ hebben we een leuke actie, degene die de meeste Phalaenopsis koopt in deze periode via de directe handel en/of klok wint deze prachtige fiets.

Webshop

Log hier in om de webshop te bezoeken.Wachtwoord vergeten?
Klant worden?

Home

Ons bedrijf is Butterfly-Orchids. Wij kweken hier de Phalaenopsis in vele verschillende soorten, kleuren en maten. Wij leveren deze producten in Nederland, maar ook elders in Europa aan verschillende klanten. Onze drijfveer is de passie voor bloemen en planten, waardoor we er voor de volle 100% voor gaan om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Door middel van deze website laten wij u graag kennis maken met ons bedrijf en onze producten.