header1 header2 header3

Butterfly labels

De Morpho nestira is een dagvlinder die leeft in de regenwouden van Midden- en Zuid-Amerika. Hij heeft een spanwijdte van 14 tot 16 centimeter. Het is een vlinder die veel gezien wordt, mede dankzij zijn opvallende blauwe kleur. Hij drinkt om zijn voeding binnen te krijgen. De phalaenopsis is ook een plant dat graag opvalt door zijn prachtige felle kleuren. Als je naar één van hen op zoek gaat, is de kans heel erg groot dat je... Lees meer »

Uitgelicht

Winactie

Butterfly-Orchids heeft voor zijn klanten komende jaar een unieke actie.
Degene die in de periode tot en met week 31 2018 de meeste planten koopt van Butterfly-Orchids maakt kans op een seizoenkaart voor twee personen bij een club naar keuze in het Nederlandse voetbal.

​Zo'n kans laat je toch niet glippen!

Webshop

Log hier in om de webshop te bezoeken.Wachtwoord vergeten?
Klant worden?

Home

Ons bedrijf is Butterfly-Orchids. Wij kweken hier de Phalaenopsis in vele verschillende soorten, kleuren en maten. Wij leveren deze producten in Nederland, maar ook elders in Europa aan verschillende klanten. Onze drijfveer is de passie voor bloemen en planten, waardoor we er voor de volle 100% voor gaan om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Door middel van deze website laten wij u graag kennis maken met ons bedrijf en onze producten.