Butterfly labels

Deze vlinder is een ondersoort van de Chilasa clytia. Als je naar Azië gaat is de kans heel groot dat je er wel een paar tegenkomt. Maar om u zo’n lange reis te besparen hebben we haar naar Nederland gehaald. Met veel plezier fladdert ze rond in onze kassen, om op een gegeven moment neer te strijken op de planten die daar gekweekt worden. Deze planten (phalaenopsis) en de Chilasa clytia kunnen het heel goed met elkaar vinden. ... Lees meer »

Uitgelicht

​Ontmoet ons op de Trade Fair
Volgende week is het verkoopteam van Butterfly-Orchids aanwezig op de Trade Fair in Aalsmeer met een unieke Beursactie. Graag ontmoeten wij u op de Beursvloer op 8, 9 en 10 november op de Flora Holland lokatie Aalsmeer.

Klokvoorverkoop
Dagelijkse vanaf 12:00 uur te koop op FloraMondo !

Zorg dat u op tijd bent OP = OP.
Zie ook ons aanbod op PlantConnect, FloraXchange !

Webshop

Log hier in om de webshop te bezoeken.Wachtwoord vergeten?
Klant worden?

Home

Ons bedrijf is Butterfly-Orchids. Wij kweken hier de Phalaenopsis in vele verschillende soorten, kleuren en maten. Wij leveren deze producten in Nederland, maar ook elders in Europa aan verschillende klanten. Onze drijfveer is de passie voor bloemen en planten, waardoor we er voor de volle 100% voor gaan om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Door middel van deze website laten wij u graag kennis maken met ons bedrijf en onze producten.