Butterfly labels

De Morpho nestira is een dagvlinder die leeft in de regenwouden van Midden- en Zuid-Amerika. Hij heeft een spanwijdte van 14 tot 16 centimeter. Het is een vlinder die veel gezien wordt, mede dankzij zijn opvallende blauwe kleur. Hij drinkt om zijn voeding binnen te krijgen. De phalaenopsis is ook een plant dat graag opvalt door zijn prachtige felle kleuren. Als je naar één van hen op zoek gaat, is de kans heel erg groot dat je... Lees meer »

Uitgelicht

Firma Mart Kralt in Rijnsburg wint zomeractie van Butterfly Orchids,

Butterfly Orchids heeft voor de zomerperiode aangekondigd een actie te gaan draaien met het Undrcover watergeefsysteem, degene die de meeste Phalaenopsis met het Undrcover watersysteem zou kopen zou een reis verdienen naar Euro Disney. De firma Mart Kralt uit Rijnsburg is de winnaar van deze actie geworden. Een tevreden afnemer van het Undrcover watergeefsysteem met de Phalaenopsis van Butterfly Orchids. Sven geeft aan erg tevreden te zijn met de kwaliteit die nog steeds bijna wekelijks geleverd wordt. De planten zijn goed houdbaar door het handige systeem die ook nog is voorzien van een trendy potcover. De klanten van Mart Kralt zijn content met het watergeefsysteem maar ook met de goede kwaliteit Phalaenopsis die geleverd wordt. Kralt heeft ook voor de Kerst gekozen voor een Phalaenopsis van Buttefly Orchids die voorzien zijn van een mooie Undrcover kerstcover.

Webshop

Log hier in om de webshop te bezoeken.Wachtwoord vergeten?
Klant worden?

Home

Ons bedrijf is Butterfly-Orchids. Wij kweken hier de Phalaenopsis in vele verschillende soorten, kleuren en maten. Wij leveren deze producten in Nederland, maar ook elders in Europa aan verschillende klanten. Onze drijfveer is de passie voor bloemen en planten, waardoor we er voor de volle 100% voor gaan om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Door middel van deze website laten wij u graag kennis maken met ons bedrijf en onze producten.