header1 header2 header3

Butterfly labels

Deze vlinder is een ondersoort van de Chilasa clytia. Als je naar Azië gaat is de kans heel groot dat je er wel een paar tegenkomt. Maar om u zo’n lange reis te besparen hebben we haar naar Nederland gehaald. Met veel plezier fladdert ze rond in onze kassen, om op een gegeven moment neer te strijken op de planten die daar gekweekt worden. Deze planten (phalaenopsis) en de Chilasa clytia kunnen het heel goed met elkaar vinden. ... Lees meer »

Uitgelicht

Winactie

Butterfly-Orchids heeft voor zijn klanten komende jaar een unieke actie.
Degene die in de periode tot en met week 31 2018 de meeste planten koopt van Butterfly-Orchids maakt kans op een seizoenkaart voor twee personen bij een club naar keuze in het Nederlandse voetbal.

​Zo'n kans laat je toch niet glippen!

Webshop

Log hier in om de webshop te bezoeken.Wachtwoord vergeten?
Klant worden?

Home

Ons bedrijf is Butterfly-Orchids. Wij kweken hier de Phalaenopsis in vele verschillende soorten, kleuren en maten. Wij leveren deze producten in Nederland, maar ook elders in Europa aan verschillende klanten. Onze drijfveer is de passie voor bloemen en planten, waardoor we er voor de volle 100% voor gaan om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Door middel van deze website laten wij u graag kennis maken met ons bedrijf en onze producten.